For Audrey

Mitt bland alla fantastiska höstkollektioner fick jag ett otroligt sug efter turkost, det är ju fortfarande sommar även om det inte märks sådär överdrivet mycket på vädret.
Jag har länge velat testa China Glaze "For Audrey", som är ett vackert  turkost lack som, vad ska man kalla det, drar åt en dammig grön nyans av turkost. Detta är ett lack som hedrar Audrey Hepburn.
Jag hade inga problem med appliceringen och det räckte med 2 lager för att få det täckande.
Jag gillar verkligen detta lack och se hur fint det matchar med min ring:)

Efter 1,5 dag stämplade jag lite stjärnor och en fjäril på tummarna.
Ringfingrarna har några hjärtan i kanten, men de har jag ingen bild på.English: *Drumroll*... after reading the lovely Stephanie's comments I decided to finally start whriting some english for all you int'l girls! I'll try to do that more or less in every post. So here we go:

In the middle of all these incredible fall collections, I suddenly felt very peckish for turquoise.
It's still summer actually, even if it doesn't feel that way because of the weather. rain...sun...rain...sun and then a little more rain.
I've wanted to try China Glaze "For Audrey" for a quite some time now. It's a gorgeous turuoise polish which, how should I say it; leans towards a bit dusty/smokey green shade.  An Audrey Hepburn-Honoring nail polish.
I hadn't any problem with the application at all and I only needed two coats for full coverage.
I really like this color and look how pretty it matches my ring:)

After 1,5 days I used my konad stamps to add some stars and a butterfly on both thumbs.

I hope you guys don't mind the possible gramatical errors and misspellings. Everything are prob. not correct in swedish either;P

Kommentarer
Postat av: CrazyNails

Jätte fint och så fint det matchar din ring. Tycker det blev riktigt sött med stämpel på också

2008-08-10 @ 17:33:18
URL: http://crazy-nails.blogspot.com/
Postat av: Sminkan

Oh, så fint! Fjärilen och stjärnorna är ljuvliga! Men For Audrey är en färg jag aldrig lockats av. Det påminner för mycket om kaklet jag hade i mitt badrum i Moskva. Nej, fel associationer för att jag ska vilja bära det själv. Men sött på andra.Jag måste lära mig Konad-stämpla snart. Jag har inte riktigt vågat beställa stämpelplattorna för jag misstänker att jag är en klåpare på att stämpla, men jag blir så sugen när jag ser dina fina...

2008-08-10 @ 17:49:28
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Linda

For Audrey är verkligen ett speciellt lack, jag gillar det ena dagen sen helt plötsligt gillar jag de inte alls. Ett humörs lack tror jag :P Men sött som attan och underbart till din ring är det!!

2008-08-10 @ 22:11:39
URL: http://bettieli.blogg.se/
Postat av: Johanna

har också lacket och gillar färgen. =) china glaze är ett av mina favoritmärken över huvud taget... många snygga färger till bra priser!det där med stämplarna tycker jag är svårt och få till. vet inte om det är fel på min maskin kanske, men det är knepigt att få den rätt på nageln och att få med hela bilden. har du några tips?

2008-08-10 @ 23:59:50
URL: http://johannaingridhelena.blogspot.com
Postat av: Scrangie

I love that color! And your Konad design, you always do them so perfectly!And Sanna, your English is amazing. In fact, your English is better than most Americans English... >.<

Now, if only my Swedish were as good as your English! Jag arbetar pa det ;-)2008-08-11 @ 02:57:40
URL: http://scrangie.blogspot.com
Postat av: Sanna

CrazyNails; Tack snälla du!Sminkan; haha, badrumskakel! Men jag förstår precis vad du menar, får också liknande associationer av vissa färger etc. Det är inte speciellt svårt att stämpla. Stjärnorna är något av det enklaste att stämpla och dessutom min favostämpel:) Jag tycker verkligen att du ska prova. Sen är det bara att öva!Linda; Jag gillade det faktiskt mer än jag trodde- och så gillar jag Audrey-grejen:)

Det kan nog vara så att det är ett humörslack för dig, för mig är det mer nåt mittemellan-

liksom både glatt och lite grått på samma gång om du förstår hur jag menar.Scrangie; It really is a pretty color, aw thank you!

Are you serious? Oh thank you so much! I learn something every day<3

It's so cool that you wanna learn swedish:) You're doing great:D

2008-08-11 @ 16:31:35
URL: http://makeupmylack.blogg.se/
Postat av: Sanna

Johanna; Jag håller med! Älskar Chg!

Det är viktigt att vara lätt på handen när man både tar upp stämpeln och när man stämplar den på nageln. När man tar upp designen(stämlen) räcker det med att man duttar snabbt på brickan- det är lätt att hela inte kommer med om man trycker för hårt.

2008-08-11 @ 16:34:50
URL: http://makeupmylack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0